Skip to main content

Aanbevelingen

Lars:

"Om mij wat beter voor te bereiden op het eerste jaar van mijn studie aan de TU Delft, heb ik bij meneer Van Egmond wiskunde D gevolgd.

In vijf maanden heb ik elke maand een hoofdstuk behandeld. De stof kreeg ik van meneer van Egmond en als ik vragen had, kon ik hem mailen of bellen. Na elk hoofdstuk ging ik naar zijn woning in Wageningen om een toets te maken en om het volgende hoofdstuk te bespreken.

De samenwerking verliep heel soepel, onder andere doordat ik snel en goed antwoord kreeg op de vragen die ik via de mail stuurde.

Ik ben blij dat ik meneer van Egmond gevonden heb. Dankzij hem ben ik beter voorbereid op mijn eerste jaar en daar ga ik zeker voordeel van hebben.

Dario:

"Geweldige en erg aardige leraar. Hij heeft mij met enorme betrokkenheid en inzet door mijn eindexamen geholpen. Ik raad hem iedereen aan."

Lotte:

Wiskunde en natuurkunde waren twee vakken die ik erg lastig vond. Ik merkte dat ik naast het volgen van de colleges behoefte had aan persoonlijke begeleiding, aangezien het tempo binnen de universiteit vrij hoog ligt. In eerste instantie heb ik samen met Robert het wiskunde 2 (MAT-14903) oefententamen doorgenomen. Dat beviel mij heel erg goed en ik heb aan Robert gevraagd of hij mij ook zou kunnen begeleiden voor natuurkunde (BIP-10803). Na heel wat uurtjes samen natuurkunde doorgenomen te hebben, kan ik inmiddels met trots zeggen dat ik zowel wiskunde als natuurkunde eindelijk heb gehaald, dankzij de hulp van Robert.

Neem voor meer informatie of aanmelden direct contact met mij op:

leermewiskunde.nl

is onderdeel van epuntpi
KvK : 57131198