Skip to main content

Wie ben ik?

Mijn naam is Robert-Jan van Egmond. Ik ben geboren in 1973 te Renkum. Lange tijd heb ik in Delft gewoond alwaar ik wiskunde aan de TU Delft heb gestudeerd. Ik heb drie zoons die nog bij hun moeder in Delft wonen. Nu ik in Wageningen woon ben ik weer terug bij mijn roots. Ik heb weer contact met een jeugdvriend waar ik muziek mee maak: hij op keyboard, ik op de klarinet en we zingen er ook bij.

Ik houd van nieuwe dingen doen. Toen ik al een tijd wiskundedocent was, vroeg mijn buurjongen die uit Pakistan afkomstig is, of ik hem Nederlands kon leren. Nu ben ik al een aantal jaar docent Nederlands naast docent wiskunde. Een leerling die net geslaagd was voor zijn VWO diploma vroeg of hij bij mij wiskunde D kon doen in zijn tussen jaar. Prima, zei ik en na intensieve lessen, heeft hij bij mij een wiskunde D diploma gehaald.

Ik houd van mensen om me heen. Ik ga elke dinsdagavond zwemmen met gehandicapten die ik help als vrijwilliger. Het geeft een goed gevoel om iets voor anderen te kunnen betekenen, maar het is ook gewoon hartstikke gezellig. Een goede sfeer vind ik ook belangrijk tijdens bijlessen.  Ik vind het belangrijk dat leerlingen zich bij mij op hun gemak voelen.

Vrienden en collega´s zeggen over mij dat ik open, betrouwbaar en flexibel ben en ze kunnen prettig met mij samenwerken.

Neem voor meer informatie of aanmelden direct contact met mij op:

leermewiskunde.nl

is onderdeel van epuntpi
KvK : 57131198